تجلیل از  فعالین مجازی مناطق عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد + (تصاویر)

فعالین مجازی مناطق عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد با برگزاری مراسمی در یاسوج تجلیل شدند.
کد خبر: ۹۶۵۷۸۵۰
|
۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۳

به گزارش خبرگزاری بسیج از یاسوج؛ این مراسم با حضور سرهنگ پاسدار سعدالله خیزات فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عشایراستان و حجت الاسلام سید مهدی سبحانی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سالن جلسات ناحیه عشایری در شهر یاسوج برگزار شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عشایر کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، از تلاش خالصانه و جهادی فعالین مجازی مناطق عشایری استان در طی یک سال اخیر بعنوان ادامه دهندگان مکتب شهید سلیمانی در جنگ نرم تقدیر کرد. 

سرهنگ پاسدار سعداله خیزات ، خط مقدم نبرد دشمن با آرمان های انقلاب اسلامی را در فضای مجازی و جنگ نرم دانست و ادامه داد: امیدوارم تلاش خالصانه شما در جنگ نرم و دنیای پرآشوب عرصه فضای مجازی تحول آفرین و منشا خیر و برکت باشد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه عشایری نیز جهاد تبیین در فضای مجازی را نیاز امروز جامعه دانست و گفت: کار شما در بصیرت افزایی و آگاه‌سازی و بیان اطلاعات صحیح در عرصه فضای مجازی ماندگار خواهد بود.

حجت الاسلام سید مهدی سبحانی با بیان اینکه اخلاص شما و وقت و هزینه ای که برای تبیین خدمات انقلاب اسلامی و مبارزه با تحریف دشمن انجام می دهید با هیچ چیزی در این دنیا جبران نمی شود افزود:  انشاالله توشه خوبی برای آخرت خود ذخیره می کنید و این همایش ها فرصتی برای رفاقت بیشتر ما و کمک به خودسازی همدیگر است.

مسئول حفاظت اطلاعات ناحیه مقاومت بسیج عشایر استان نیز با اشاره به آسیب ها و تهدیدهای فضای مجازی و هوش مصنوعی، اظهار داشت: هوش مصنوعی فرصت‌ها و تهدیدهای زیادی را ایجاد می‌کند که از جمله فرصت‌های ایجاد شده در هوش مصنوعی، استفاده از ماشین‌ها در مشاغلی است که در آن‌ها از یادگیری و تصمیم‌گیری استفاده می‌شود و از طرفی در زمینه تهدید هوش مصنوعی نیز نگرانی‌های بزرگی از لحاظ نیروی کار در دنیا و طبیعتاً در کشور ما وجود دارد و این مطلب باعث می‌شود در برخورد با هوش مصنوعی پیچیدگی‌هایی ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون هوش مصنوعی در بسیاری از حوزه‌های تصمیم‌گیری کاملاً جای انسان را گرفته است، تصریح کرد: برای مثال در گذشته لازم بود که برای کنترل معابر در یک شهر، افرادی پشت مانیتورها باشند و معابر را چک کنند اما امروزه نیازی به کنترل نیست و سیستم‌ها به شکل هوشمندانه و با مدل‌های کلاسیک در قالب موتورهای هوشمند، کار می‌کنند. 

وی تصریح کرد: در محیط پیشرفته دیجیتالی امروز، کارمندان و پیمانکاران می توانند با استفاده از مجموعه ساده ای از مدارک وارد سامانه ها و برنامه های کاری خود شوند اما در عین حال سازمان ها را در معرض خطر نفوذ و هک و نوع خاصی از جرایم اینترنتی به نام فیشینگ قرار می دهد.

این مسئول با بیان اینکه فیشینگ روشی برای جمع آوری اطلاعات شخصی افراد با استفاده از ایمیل ها و وب سایت های فریبنده است اظهار داشت فیشینگ یکی از رایج ترین حملات سایبری و نوعی حمله مهندسی اجتماعی است که عموماً از طریق ایمیل و با هدف سرقت اطلاعات ورود به سیستم و سایر اطلاعات حساس مانند اطلاعات کارت اعتباری برای سرقت هویت افراد انجام می شود.

گفتنی است در حاشیه این مراسم نیز کارگاه آموزش تخصصی هوش مصنوعی توسط سرهنگ پاسدار جهانبازی برگزار شد و در پایان همایش از ۳۲ نفر از فعالین مجازی مناطق عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد تجلیل شد.

تجلیل از  فعالین مجازی مناطق عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد + (تصاویر)تجلیل از  فعالین مجازی مناطق عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد + (تصاویر)تجلیل از  فعالین مجازی مناطق عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد + (تصاویر)تجلیل از  فعالین مجازی مناطق عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد + (تصاویر)تجلیل از  فعالین مجازی مناطق عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد + (تصاویر)

 

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار